Helyszín változás!
1074 BUDAPEST, HÁRSFA UTCA 37.

Vendégkönyv

2012.05.14  

Évek óta Orsi vendége vagyok, és mindig örömmel megyek és elégedetten jövök el tőle! Előtte sokáig keresgéltem egy igazán jó fodrászt Budapesten, de ő volt az első, aki olyan frizurát és színt készített és készít azóta is nekem, amit igazán sajátomnak érzek. És mindezt barátságos hangulatban, szinte a beszélgetést ott folytatva, ahol előző alkalommal abbahagytuk! :)
És nem utolsósorban, nemrég az esküvőm napján is szuper frizurát varázsolt még az én vékony szálú hajamból is!! Pont olyan lett, amilyet szerettem volna, és ami hozzám passzolt, mindenkinek nagyon tetszett! Nagyon köszi, Orsi!! :)
Adri

 
2012.04.18  

Az elképzeléseimet előtte megbeszéljük Orsival és nagy örömömre az elképzelésemhez hű frizurát láthatok viszont a tükörben is! Figyelembe veszi, ha az adott hajforma esetleg nem lenne előnyös számomra és felajánl más alternatívát helyette, ami szintén kellemes végeredményhez vezet! Több hajstílus vágott már nekem, ezért elmondhatom, hogy valóban sokoldalú fodrászhoz van szerencsém. Nem csoda, hogy szívesen megyek hozzá, minden alkalommal... :)

 
2012.03.13  

Kedves Orsolya!

Az árlista megtalálható esetleg az oldalon, vagy a facebook-on?

Köszönöm,

Katalin

 
2012.03.10  

Kedves Orsolya!
Engedje meg, hogy ezúton ajánljuk szíves figyelmébe a DR. IMMUN® HairWellness® Hajkúra Programot.
Vásárlóink igen magas arányban elégedettek termékeinkkel. Amennyiben szeretne többet megtudni rólunk, kérjük, látogasson el weboldalainkra: www.hairwellness.hu , www.drimmun.com A média már több ízben beszámolt sikereinkről. A következő oldalon egy Tv riportot hallgathat meg termékeinkkel kapcsolatosan: http://www.youtube.com/watch?v=qUkaV_IzW2c Kívánunk sok sikert a munkájához.
Üdvözlettel: DR. IMMUN KFT. munkatársai

 
2011.11.17  

Tetszik az új weboldalad!

 
  Válasz jún.23. 12:5433.
Kedves Zsófi!
elnézést hogy csak most írok.....,természetesen megoldható a világosítás.Jó volna látni a hajad,mert akkor tudok biztosan nyilatkozni róla.Esetleg betudnál ugrani hozzám vagy fotót küldeni e-mailen?Üdv ORSI
 
  névtelen jún.23. 12:5132.
Kedves Viki!
elnézést hogy csak most reagálok.....Amennyiben aktuális még az alkalmi frizura jelentkezz.Természetesen készítek alkalmi frizurákat is,jó volna előtte egy próba.Üdv ORSI
 
  névtelen jún.23. 9:2231.
Orsi rendbehozza ha elrontom festésem, annyit vág le a hajamból, amennyit kérek és úgy, hogy elég megrázni és indulni :).
Kriszta
 
  névtelen máj.5. 13:0730.
Szia Orsi!
Érdeklődni szeretnék , hogy mit lehetne csinálni a hajammal.
4 éve festem kékes feketére, az eredeti hajszínem középszőkés, és már nagyon unom ezt a fekete hajat és a minőségen is rontott..bár annyira nem vészes más fodrász szerint:) Rólad elég jókat hallottam, felcsillant a szemem, hátha valaki tud segiteni végre a tervem megvalósításában:)Július elejére szeretnék világos barna, esetleg szőkés hajat. Ha bevállalnál esetleg ,hogyan történne a folyamat?:) Egyáltalán látsz esélyt a megvalósításra?:(
Előre is köszönöm! Zsófi
 
  Scarly ápr.26. 16:2629.
Kedves Orsi!

Esküvői frizurát is készítesz? Szeretnék valamikor egy próba frizurát csináltatni, mert július 8-án lesz az esküvőm.

Köszi,
Viki
 
  névtelen ápr.16. 9:4928.
Kedves Csilla!
nyugodtan hívjál,megbeszéljük.....ORSI
 
  Csilla ápr.7. 11:2527.
Kedves Orsi!

Mennyire foglaltak előre az időpontjaid, mennyire előre kell hozzád bejelentkezni?
Előre is köszönöm a választ.
 
  Válasz febr.21. 12:5126.
Kedevs érdeklődő,nem ajánlom a hajad szőkítését.Ilyen esetben melírozni szoktam a világosítás érdekében...Vagy lenövesztjük a sötét színt ezután világosítjuk,ami több idő.,de még mindíg megéri mint hogy tönkre menjen a hajad!!!
Üdv ORSI
 
  névtelen febr.7. 14:2825.
Szia!
Fórumokon nagyon sokat olvastam rólad, és engem teljesen meggyőztek. :)
Viszont azt megkérdezném, hogy festett fekete hajból mennyire nehéz világosszőke hajat csinálni?
Próbáltuk már régebben, háromszor is de mindig csibe sárga lettem.
Pluszba még napi szinten vasalom a hajam, teljes mértékben göndör amúgy, tehát eléggé töredezett, és nem szeretnék megválni az amúgyis majdnemhogy rövid hajamtól. :)
 
  válasz 2010.szept.13.24.
Kedves Szilvia,várom a fotót az e-mail címemre.Üdv Orsi
 
  Szilvia 2010.szept.6.23.
Kedves Orsolya!

Bár én vidéki vagyok, de szívesen felmegyek önhöz, ha tud rajtam segíteni. Az apukám haját örököltem, elég vékonyszálú. Általában, ha meglátják a fodrászok szárítva azt mondják, sikerül csinálni nekem egy előnyös frizurát, de amint megmossák, közlik max igazítanak, és a fufrum vágják le. Bár vékonyszálú a hajam, nem gondolom, hogy ennyire szörnyű lenne, szerintem csak akad majd valaki aki széppé varázsolja. Őnben bízom, illetve reménykedem. :)
Haj pótlást, és egyebeket nem szeretnék, csak egy szép frizurát ami illik hozzám. Tudna ebben segíteni nekem? Szívesen küldök képet is, hogy ne mennyek potyára, és akkor ha lát benne reményt, fel is mennék önhöz! :)

Előre is köszönöm válaszát!

H. Szilvia
 
  Bea 2010.júl.23.22.
Orsi az első olyan fodrász,aki úgy vágta le a hajam,hogy az valóban könnyen kezelhetővé vált,a fazonja jó beszárítva,jó kivasalva,jó hullámosan is,feltűzve,kiengedve,egyszóval:mindenhogyan!Köszi Orsi,az átváltoztatás nagyon jól sült el!:)
 
  B Zsuzsi 2010.máj.8.21.
Végre olyan lett a hajam amilyet szerettem volna...Köszönöm
 
  Vidáné Hegyi Andrea 2009.okt.4.20.
De kár, hogy nem Pesten lakom, elmennék hozzád!
 
  Anna 2009.okt.3.19.
Végre megszabadultam a fekete hajamtól.Már egy ideje szerettem volna változtatni,nem mertem.A barátnőm ajánlotta Orsit,nem bántam meg nagyon szép lett a színem és egészséges maradt a hajam.Nagyon örülök.....köszönöm
 
  Anna 2009.okt.3.18.
Végre megszabadultam a festett fekete hajamtól.Már egy ideje szerettem volna változtatni,nem mertem.Végül a barátnőm ajánlotta Orsit,nem csalódtam.Nagyon örülök hogy elmentem hozzá....
 
  névtelen 2009.aug.11.17.
Szakmai tudás.,annak megértése és kivitelezése hogy mit is szeretnék.,gyorsaság ami miatt mindíg visszakanyarodok hozzá még ilyen messzíről is ! :) M.Orsi ( Pomáz )
 
  B. Zsuzsi 2009.máj.28.16.
Orsi értette meg először igazán mit szeretnék, hogyan szeretném, de mégis egy kicsit belevitte a saját ötleteit is. Igen, ez volt az első hely ahol jó kezekben éreztem magam. Vidám, mosolygós, jól dolgozik, és jókat lehet vele beszélgetni, és a legfontosabb: úgy jövök ki Tőle, hogy elégedett vagyok. Eddig ezeket mondhatom el Róla, és szerintem ezután sem lesz másképpen!!!
 
  Attila 2009.máj.13.15.
Orsi az első fodrász akihez vissza járok.Eddig mindig csak beestem egy vágásra amerre jártam a városban.Most már tudom nem csak a szimpátia és praktika fontos hanem a minőség és megbízhatóság is!!!
 
  Anita 2009.márc.9.14.
Orsit csak ajánlani tudom mindenkinek.Megbízható emberileg és szakmailag is nagyon jó.Mindig érti mit szeretnék a hajammal.Nagyon örülök hogy rátaláltam.
 
  Edina 2008.ápr.8.7.
Mi is lehet a legjobb dicséret egy fodrásznak? Ha vendége nem szárítja haját újra közvetlenül fodrász után? Ha vendégétől gyakran elkérik fodrászának számát? Ha vendége sűrűn kap bókokat, hogy milyen jó a haja? Ezek mind elmondhatóak rólam. Orsi türelmes, hisz éveket várt, míg elhittem neki, hogy engedhetünk a természet hívó szavának, s lám azóta göndör a hajam :) Orsi figyelmes, akár egy hónap elteltével is emlékszik rá, hogy miről csacsogtam utoljára neki a székben. És még sorolhatnám a dicséreteket, de minek? Legyen az elég, hogy kb. ezer éve Orsi hajam varázsolója, és ősz anyókaként is hozzá fogok járni! :)
 
  Móni 2008.márc.31.6.
Orsi szerintem nagyon jó fodrász és hozzá még egy nagyon kellemes ember is. Nemhogy tökéletes frizurákat csinál nekünk (mióta a barátnőimet elvittem Hozzá, ök is sokkal szebbek :) és kitartóan járnak), de nagyon jól el lehet Vele beszélgetni.
Nem vicc: azóta tudjuk kezelni rendesen otthon a hajunkat, mióta Ő vágja, előtte meg....
A jót meg ugye az ember könnyen megszokja, köszönjük Orsi!
 
  Domonkos Zsolt 2008.márc.13.5.
Nagyon jó a honlapod. Kár hogy innen én nem tudok hozzád járni. Kicsit messze vagy. Gyurit üdvözlöm.

Zsolt
 
  névtelen 2008.márc.13.3.
Nos azt gondolom én voltam az első "páciense" Orsinak, legalábbis mindketten azt gondoljuk, akkoriban még tanuló volt ahogy én is.:-) Nos azóta járok hozzá én is és kisnagy családom egy része is...Hány éve is volt? Tizen éve...:-) hát kell ennél jobb ajánlás?:-)
 
  Elvira 2008.febr.1.2.
Nagyon szeretek Orsihoz járni mert nem csak szép lesz a frizurám hanem mindig jot dumcsizunk amitöl teljesen feltöltödök az egész napom tök jó lesz nagyon szép az üzlet és tiszta nekem ez nagyon sokat számit mindenkinek szivböl ajálom.
 
  Andi 2008.febr.1.1.
Sok fodrásznál jártam de egyik se azt csinálta amit szerettem volna ha azt kértem vágjanak 2cm akkor tutti,hogy 10cm lett belöle aztán az egyik barátnöm javaslatára felkerestem Orsit aki már a legelsö alkakommal brilirozott nagyon megvagyok elégedve és a mainapig hozzá jár az egész család hozzá teszem nem vagyok egyszerü esett,ugyhogy le a kalappal még egy 50.évig boldogitani fogjuk.